Aurdal
Nettopp tilbake fra noen særdeles avslappende dager på hytta (i Valdres, Aurdalsåsen). Dagene (fredag-onsdag) ble stort sett benyttet til skigåing og lesing. Det var dessverre begrenset med snø der (ca. 25cm), så få langrensløyper var kjørt opp. Men siden jeg kjøpte nye ski i fjor hadde jeg ikke mye valg; daglige turer ble utført. Tirsdagen ble brukt i alpinanlegget. Jeg står såklart telemark. Og det var såklart digg! Selv om kun én av bakkene var åpnet. (Og jeg inrømmer at jeg dagen etter såvidt kom meg opp fra senga. Jepp, rimelig støl.) I alle fall. Jeg fikk en hyggelig overraskelse tirsdagskvelden, etter å ha ligget på sofaen og lest om Don Quijote de la Manchas utrolige eventyr: 22:00 skrur jeg på P1 for å høre nyhetene, og jaggu er det ikke 10-års jubileumssending for Herreavdelingen! Herreavdelingen er nok det første radioprogrammet jeg begynte å høre fast på, den tiden jeg jobbet i Telenor Bedrift, og de hadde sendinger på PeTre midt i lunsjtiden… Finn Bjelke, Marius Müller, Glenn Rodney Skog, Janne Rønningen, etc. Men aller best husker jeg nok Arve Fuglums cricket-nyheter. (Dette må ha vært i 1997.) Sukk… Etter at de hoppet til P1 og kveldssendinger har jeg ikke hørt mye på det. Mest fordi det vanskelig lar seg gjøre å unngå å ikke minst én gang vekke hele huset med lattersalver.